Shellharbour Remix

This project consisted of the Design and Construction of modifications to provide an extension to the existing Centrelink tenancy on ground floor and to consolidate the first floor offices to provide an open plan 1500m2 tenancy.

The total area of the project is approx. 2000m2 over 2 floors and works include a full demolition and base-build refurbishment including significant mechanical and electrical system upgrades.

Peloton were also awarded the fit-out of the first floor tenancy by Big Fat Smile to transform the space into their latest state-of-the-art pre-school. Big Fat Smile are a not-for-profit, community owned company caring for over 8000 children across 44 centres and are the #1 ranked childcare provider in Australia.

Peloton are currently completing this integrated fit-out with works scheduled to be complete in September 2017.