Yeo Street

This project involved the creation of a new board room and meeting room, two offices, with the remaining office area designed to be open plan with new kitchen facilities.

Timber wall and floor finishes throughout the front of house areas and offices were installed, with new carpet floor finishes throughout office area and vinyl flooring to kitchen.

Alterations to services were made to suit the new layout, including supplementary air conditioning unit to serve the meeting room with feature linear light fittings throughout the office space.

The challenges of this project included a strict programme and time window; access to the site was given on the 6th of December 2016, with PC required and ready for occupation by the 9th of January 2017.

Noise restrictions were also a factor, as the building was occupied by various tenants throughout the day meaning that any noisy works had to be completed out of hours. The design also needed to be managed to meet budget expectations of the client.